Pedrola

Els amants de la terra i del bon vi que ens vingueu a visitar, descobrireu les vinyes sirgades per l’Ebre català a les “illes” i les vinyes de l’interior a l’horitzó de la Serra del Migdia amb l´’atenta mirada  del Castell de Miravet, que ens recorda l’empremta del pas de civilitzacions com l’àrab i dels Templers a les nostres contrades, que ens van deixar entre d’altres la cultura pagesa i ceramista.

Veureu l’herència dels nostres iaios, al celler pairal a “l’Hort del Motxo”, on tindreu l’oportunitat de tastar els nostres vins cupatge de la frescor del nostre riu amb el caràcter imprès de l’aridesa del cerç, que combinen les varietats tradicionals amb el perfum de  varietats nouvingudes, amb tot sereu benvinguts, obriu-vos a conèixer el nostre bon saber en el rèflex dels nostres vins.

ELS NOSTRES VINS

Us oferim tot un ventall de vins, despertant els sentits de l’inici de la verema en la  frescor del nostre Camí de Sirga Escumós, per continuar amb blancs tranquils com el Camí de Sirga, un vi afruitat que conserva l’esència del Moscatell i la identitat del Macabeu.

Dins de la nostra gama de vins negres, tenim el Camí de Sirga, un vi amb carácter nascut del cupatge de la Garnatxa i el Merlot on destaquen les notes de fruita vermella com la cirera;  mentre que el Samsó, de les vinyes velles dels iaios, passa per fusta per aconseguir arrodoniment  i harmonia.

Amb el final de verema, les jornades de sol i cerç donen una personalitat al Macabeu, per oferir-nos un vi dolç i aperitiu que ens recorden els sabors d’abans.

Els que ens vulgueu coneixer de més a prop, passejarem pel bressol de la terra solcada per l’Ebre , on podrem descobrir la fenología de la vinya, així com el celler de la familia on elaborem els nostres vins, combinant tradició i innovació,  amb el màxim respecte pel medi ambient; per acabar oferint-vos un tast per assaborir la tipicitat dels  nostres productes.

http://www.cellerssingulars.cat/