Vins de Mesies

Quienes somos

En la línia de millora de la qualitat del vi i seguint el camí de la " cultura del vi " que va poc a poc implantant-se en el nostre país, es va iniciar aquest projecte com a productors i elaboradors amb la preocupació d'obtenir productes de qualitat.

Per les exigències del mercat i amb la finalitat d'aconseguir aquests productes de qualitat, es va proposar la realització d'un projecte integral d'actuació, tant des del punt de vista vitícola i enològic com de l'ecològic i biodinàmic.

Que fem

Realitzem l'elaboració i embotellat de vi exclusivament ecològic obtingut a partir de la transformació de diferentes varietats negres i blanques que han estat cultivades seguint els consells del calendari biodinàmic i respectant tots els sistemes naturals i processos biològics.

En el celler d'elaboració s'ha instal·lat la maquinària, dipòsits d'acer inoxidable, bombes, els equips d'embotellat, etc.

El Celler

En els nostres inicis, vàrem començar amb una sola sala on realitzavem tot el procès dels vins. Avui en dia el nostre celler disposa de quatre zones diferenciades segons la seva funcionalitat.

En el primer edifici destinem la sala principal per dur a terme la recepció del raïm i l'elaboració del vi. Al costat d'aquesta tenim la sala de dipòsits on conservem el vi i seguidament un altre espai amb les barriques i la zona de tast. Finalment, a la segona planta, realitzem l'etiquetatge i emmagatzematge de les botelles.

www.ecovitres.com